Skrivet av: La Casa Vola | 04 januari 2010

Den stora dagen!

Den 22 december flög vi alla ner till Milano för att äntligen få nycklarna till vingården. Snöstorm både här hemma och Milano försenade avgången från Köpenhamn. Väl framme på Malpensa flygplats som låg täckt av vit vacker snö försökte vi ta oss ut på motorvägen söderut.

Snökaos i Milano

Efter 20 km gav vi upp pga glashala vägar och en massa otäcka olyckor. Vi tog istället in på ett hotell i Novara och bidade vår tid.

Hotell i Novara

Nästa dag var det töväder och vägarna var relativt farbara. På vägen söderut kunde vi se resultatet av ett antal olyckor som skett under natten och vi var glada över att vi valde en övernattning i Novara.

När vi kom till Nizza Monferrato sken solen och snön låg endast tunn på vinmarkerna. Första anhalten var Canelli och banken Intesa SanPaolo. Där ordnade vi bankkonto, internetbank, bankomatkort och checkar till säljarna.

Efter en god lunch i Nizza Monferrato var det så dags att träffa säljarna och skriva på kontraktet. Det hela tog nästan 4 timmar vilket visade sig vara normalt när det är flera köpare och dessutom flera säljare. En spännande erfarenhet som krävde stor koncentration. På kvällen firade vi med champagne och åt en god middag på La Corte dar vi också skulle bo i 6 dagar.

La Corte


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: