Skrivet av: La Casa Vola | 06 januari 2010

Julafton på La Casa Vola

Rundvisning med säljaren

På julafton den 24 december 2009 träffade vi vår mäklare tillsammans med ena sonen till säljarna för att lämna över nycklar och gå igenom en del tekniska detaljer i huset såsom vatten, el, värme etc.

Matsalen

Plötsligt stod vi där alla fyra med nycklar i handen och en vingård på halsen! Underligt men samtidigt fantastiskt! Vi startade med att gå igenom huvudbyggnaden för att se om säljarna lämnat kvar några möbler. Här fanns sängar, matsalsbord, skåp av olika sort och kvalitet.

Vi satte igång med att bestämma vilka möbler vi skulle behålla och vilka som skulle kasseras. Vi monterade isär tre fina sänggavlar med stomme som hade funnits i huset sedan långt tillbaka. Matsalsbord, diverse skåp och en rad speglar tog vi också vara på . Köket hade säljarna monterat ner och tagit bort, men det passade oss fint eftersom vi skall bygga ut köket till dubbel storlek och sätta in ny köksutrustning.

Samtliga lampor hängde också kvar i huset vilket gjorde oss extra glada. Det fanns allt från gamla kristallkronor till fina glasplafonder. Vi fann också en och annan kitschig lampa från 60-talet.

Kitsch

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: