Skrivet av: La Casa Vola | 15 maj 2010

Var badar man?

Möjligheten att bada, att svalka sig i ett kallt bad är stora runt vårt hus. Om dagen blir varm och du har lust till ett bad finns det många möjligheter att doppa sig.

Först finns möjligheten att bada i vårt egna badkar på andra våningen, ligga där med öppen badrumsdörr mot balkongen, njuta av utsikten med ett kallt Moscatovin i handen. Ett underbart sätt att koppla av och ha det bra.Runt om i Lange finns det också andra möjligheter att bada. På andra sidan dalen, bara några minuter därifrån, finns det ett fint spa . Lyxigt, ja… och välanvänt och välbesökt. Här kan man läsa mer om Relais Maurizio som detta spa heter www.relaissanmaurizio.it . Unna dig också möjligheten att äta middag där efter en dag i spat. Och åk till havet!  Packa bilen, se till att åka tidigt och åk till badplatser som ligger längs kusten. Väl värd spenderad tid i bilen ger dig möjligheter att välja på olika badplatser längs hela kustremsan. Ett tredje alternativ är att besöka badanläggningarna runt i närheten av La Casa Vola. Här finns en lista på olika ställen:

Costigliole: ”Oasi Blu”. Måndag från klockan 12.00, annars från 10.00 till 19.00.. Idylliskt ställe i ”det gröna”. Olympicpool, barnpool, lekplats,  vattengym och möjlighet att spela beachvolley och pingpong.  Canelli: Club La DotA. Varje dag från 08.00 – 20.00. Jacuzzi, tennis, beachvolley, fotboll, simning, vattengym och restaurang.  Nizza Monferrato: La Rotonda. Varje dag från 10.00 till 19.00, kvällsöppet på sommaren. Även med barnpool, trampolin, vattengym och restaurang. Nizza Monferrato: Piscina Comunale. Varje dag från 10.00 till 19.00. Simning, vattengym, tennis, beachvolley, barnpool med tillhörande lekplats.

Bergeggi beach

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: