Skrivet av: La Casa Vola | 21 juli 2010

Midsommar i Italien

Midsommar 2010 firades på La Casa Vola med föräldrar och våra vänner Jonas och Fia! På bordet fanns allt vad man kan tänka sig. Vår kock Jonas hade bla lagt in sill i Limoncello vilket förenade Sverige och Italien på ett förträffligt sätt. Resten av menyn var en underbar blandning av det bästa från våra två länder och OP fanns naturligtvis på bordet!


Responses

 1. Kære Claes og Jytte
  100000 tak for lån af jeres fantastiske vingård. Vi har været supertilfredse og det er ikke sidste gang at vi lægger billet ind.
  Stedet er superluksus og så smukt indrettet, meget fint i overensstemmelse med kulturen og med respekt for huset og landet. Det er skønt at være en feriebolig der har 125 champagneglas- man kan jo aldrig vide hvem der lige kommer forbi 🙂
  Hvis vi skal klage over noget må det blive udsigten- den er så fantastisk at man blive suget fast til terrassen og ikke har lyst til at bevæge sig overhovedet. Vi brugte langt de fleste timer på at sidde og kigge ud og bare være.
  Huset har jo ALT hvad hjertet kan begære- dog er det tydeligt at I ikke selv har kunnet slappe fuldkommen af når I har været der, I har garanteret beset rundt og gjort klar. Vores bud er at næste gang vi kommer vil der være en hængekøje og et par magelige ligestole som afspejler at I også selv bruger stedet til at lade op og slappe af.
  Til lykke med stedet- der er fantastisk potentiale
  kh
  Hanne & co


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: