Skrivet av: La Casa Vola | 14 april 2011

Anbefaling af SPA på ”vores” 5 stjernede hotel

Fordi vi lejer vores hus ud, er det vigtigt, at vi holder os ajour med, hvad der foregår i lokalområdet og hvilke tilbud, man kan benytte sig af.

Fra vores terrasse har vi en dejlig udsigt og vi kan blandt andet se over til det 5 stjernede luksus hotel, Relais San Maurizio, som har en stjerne i Michelin guiden. På dette hotel findes også et luksus Spa og det skulle naturligvis prøves, så vi ved, om vi kan anbefale det til vores gæster.

Jeg meldte mig frivilligt til at teste det 🙂

Jeg tog en ansigtsbehandling til 120 euro og ophold i ”La Grotta Sale”(Saltgrotten), som ”kun” koster 60 euro sammen med en behandling (koster ellers 90 euro).

La Grotta Sale indeholder flere saltbade med forskellige mineraler og et varmt/koldt vands bassin og det tager cirka en times tid at benytte det hele.

Behandlingerne koster typisk 110-120 euro og med i den pris kan man bruge spa området, så længe man har lyst. Det indeholder pool område med hvilestole, jacuzzi, dampbad og naturligvis sol terrassen med gode liggestole og en fantastiske udsigt – blandt andet til vores hus 🙂

Det er ikke billigt, men i forhold til hvor lækkert, det er, så er det faktisk ikke dyrt.
Jeg var der i 3,5 time, prøvede alt og nød det i fulde drag og havde det stort set for mig selv. Det var absolut pengene værd og kan varmt anbefales.

Du kan også leje vores dejlige vingård i Piemonte – SE MERE HER

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: