Skrivet av: La Casa Vola | 07 augusti 2011

Grannfest på La Casa Vola

Vi har nu spenderat vår andra sommar på La Casa Vola och den avslutades med en stor grannfest. Sedan förra sommaren har våra grannar välkomnat oss ”one by one” med vin, mat och vackra ord. Nu tyckte vi det var vår tur att visa vår uppskattning.

Vi bjöd in alla grannarna på vår vinkulle till en Apertivo, vilket betyder att man bjuder på vin med lite tilltugg såsom ostar, olika salami, bröd, oliver etc. Vi visste inte hur stort intresse det skulle vara, men det skulle snart visa sig. ALLA kom, ung som gammal. Vi fick några underbara timmar tillsammans i den ljumma kvällssolen och när vi ställde frågan om någon vill se resultatet av renoveringen så fick vi ett rungande SI som svar från hela församlingen.

Rundturen i huset tog sin lilla stund eftersom det fanns många historier om huset att berätta. Vi nyblivna ägare hade full sjå att både förstå och få med alla detaljer. Mellan historierna kom dessutom ljudliga bifall som Belissimo, Bravo, Perfetto som bevis på att de tyckte vi hade gjort ett bra jobb.

En fantastisk kväll fylld med värme både bokstavligen och bildligt talat som vi sent kommer att glömma.

En av de äldre kvinnorna kom fram till oss när kvällen började lida mot sitt slut och sa att nu när vi blivit så goda vänner så lägger vi bort titlarna och du:ar varandra!
En tydlig bekräftelse på att vi nu officiellt var en del av grannskapet.

Har du sett vår nya sida på FaceBook?

Klicka här och gilla sidan ! http://www.facebook.com/LaCasaVolaPiemonte

Annonser

Responses

  1. Så roligt och intressant att läsa om hur det kan vara att driva vingård i Italien, något som de flesta bara drömmer om! Verkar dessutom helt otroligt vackert! =)


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: